KRISJAK ART
Nyhøjsvej 38
2630 Taastrup
Tlf: +45 43522296
Mobil: +45 20306065
Mail: else@krisjak.dk

Salg – betingelser

Du er altid velkommen til at besøge mig i mit Galleri og Atelier, hvor du får mulighed for at se og vælge mellem alle mine værker og høre de spændende historier bag værkerne !

Du kan også bede om tilbud på mine værker, der er præsenteret her på hjemmesiden ved at ringe eller udfylde og sende kontakt formularen under menupunktet kontakt
Blot husk at anføre artikel-nr, der er anført under alle billeder (7 eller 8 cifret).

Vi sender tilbud, og ved bestilling anfør leveringsadresse og faktura adressen (hvis forskellig fra leveringsadressen). Vi bekræfter ordren og vil afsende inden for 5 dage efter pengene er modtaget på konto i Danske Bank 3129-4555526539.

Der leveres fragtfrit i Danmark ved køb over 2.000 DKK, ellers beregnes forsendelsesomkostninger med Post Danmark

Såfremt du ønsker et værk på prøve kan dette også arrangeres mod at du betaler for fragten og et depositum på 30 % af værkets værdi. Såfremt værket beholdes fratrækkes fragtudgiften restbetalingen for samlet køb over 2.000 DKK.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle artikler, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelsen af varen eller ved at aflevere den personligt hos Krisjak Art. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostningen til forsendelse bæres af dig.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret iht købeloven for mangler, der konstateres ved værkernes normale anvendelse. Fejl, skader eller slid – direkte som indirekte – forårsaget af fejlbehandling , vold eller store temperatursvingninger, dækkes ikke af reklamationsretten.

Returnering med henvisning til reklamationsretten sker til Krisjak Art – forsendelser per efterkrav accepteres ikke. Refusion – hel eller delvis overføres til din konto.

Hr. Nielsen
Hyggesladder
Share This